Przepis na Cebula smażona w panierunku

Dodano przez:
Ile porcji:
3
Łączny czas przyrządzania:
15 min.
Czas przygotowania:
15 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
4037
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Warzywa

Do jajka można dodać roztarty ząbek czosnku.

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Cebula smażona w panierunku?

Cebulę obrać i pociąć w grubsze talarki. Oprószyć mąką. Jajka roztrzepać z solą. Zanurzać cebulę w jajku następnie obtoczyć w bułce. Rozgrzać tłuszcz na patelni, smażyć talarki cebuli z obu stron na złoty kolor.

Podobne przepisy

Parowane warzywa do obiadu

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 35 min.

Data dodania: 2024-03-02

Dodany przez: mati

Kategoria: Warzywa

Zapiekany szpinak z mozarellą

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2024-01-07

Dodany przez: helas

Kategoria: Warzywa

Sałata

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 20 min.

Data dodania: 2022-10-02

Dodany przez: enia

Kategoria: Warzywa

Duszone tarte pieczarki

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2024-02-04

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Warzywa

Marchewka w panierce

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-11-03

Dodany przez: beatkaa153

Kategoria: Warzywa

Zapiekanka z ziemniaków

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-03-18

Dodany przez: Gr4zyna

Kategoria: Przekąski