Przepis na Bigos pieczarkowy

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
45 min.
Czas przygotowania:
45 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
2174
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Grzyby

Przepis została dodana w dniu: 29.07.2022
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2380 odwiedzających!
Smacznego!

Składniki

Jak zrobić Bigos pieczarkowy?

Pieczarki, kiełbasę i ogórki pokroić w kostkę, a cebulę w plastry. Składniki bigosu osobno podsmażyć na tłuszczu. Na koniec wszystko przełożyć do jednego garnka i dusić 5 minut. Dodać koncentrat, doprawić do smaku. Jeszcze raz zagotować.

Podobne przepisy

Pieczarki z grila

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-06-30

Dodany przez: nena17

Kategoria: Grzyby

Pieczarkowa z jajkiem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2012-08-31

Dodany przez: ewas135

Kategoria: Grzyby

Bułeczki-Zapiekanki

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-07-14

Dodany przez: Pola

Kategoria: Grzyby

Podgrzybki duszone

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-07-30

Dodany przez: danusia19671

Kategoria: Grzyby

Bigos przednówkowy

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-06-28

Dodany przez: Renia

Kategoria: Grzyby

Ryż z pieczarkami i papryką

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-06-27

Dodany przez: daba_007

Kategoria: Grzyby