Ziemniaki obrać, opłukać, pokroić na 4 części i ugotować w osolonej wodzie. Odcedzić. Dodać śmietanę i masło i utrzeć na pulchną masę. Od razu podawać posypane koperkiem.
Ile porcji: 4
Czas przyrządzenia: 15 min.
Data dodania: 2023-01-29
Dodany przez: Teresa
Kategoria: Warzywa
Czas przyrządzenia: 45 min.
Data dodania: 2024-01-13
Dodany przez: dorlill
Ile porcji: 24
Czas przyrządzenia: 60 min.
Data dodania: 2023-04-17
Dodany przez: Lukrecja
Czas przyrządzenia: 30 min.
Data dodania: 2023-02-14
Dodany przez: p0mid0r
Ile porcji: 3
Data dodania: 2023-03-19
Dodany przez: pacul
Kategoria: Mięsne
Data dodania: 2023-03-17
Dodany przez: Pulpecja