Przepis na Zapiekanka rybna

Dodano przez:
Ile porcji:
8
Łączny czas przyrządzania:
60 min.
Czas przygotowania:
1 g
Data dodania:
Wyświetlenia:
1335
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Przekąski, Ryby

Składniki

Jak zrobić Zapiekanka rybna?

Filety należy ugotować na małym ogniu w niewielkiej ilości wody. Następnie wyjąć, osączyć je, oprószyć mąką, solą i smażyć na oleju. Kapustę poszatkować dość drobno, sparzyć. Boczek i cebule pokroić w kosteczkę. Pieczarki oczyścić i pokroić w plasterki. Podsmażyć je razem z boczkiem i cebulą na małym ogniu, dodać kapustę, wywar z ryby i koncentrat. Naczynie żaroodporne natłuścić, wyłożyć kapustę z pozostałymi składnikami, na nią wyłożyć rybę i posypać startym serem żółtym, zapiec, podawać na gorąco.

Podobne przepisy

Dorsz pikantny

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-06-18

Dodany przez: kaMisia13

Kategoria: Ryby

Bagietka z pomidorami i oliwkami

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2024-02-01

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Przekąski

Galareta wieprzowa.

Ile porcji: 10

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-09-30

Dodany przez: ben-ka

Kategoria: Przekąski

Omlet z warzywami

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 20 min.

Data dodania: 2022-11-28

Dodany przez: Emila

Kategoria: Przekąski

Papryczka ekspresowa

Ile porcji: 12

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-12-04

Dodany przez: CEZARY

Kategoria: Przekąski

Omlet z kapustą

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-11-29

Dodany przez: Emila

Kategoria: Przekąski