Przepis na Wege-gulasz

Dodano przez:
Ile porcji:
3
Łączny czas przyrządzania:
25 min.
Czas przygotowania:
25 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1449
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Jarskie

Składniki

Jak zrobić Wege-gulasz?

Cebule obrać i pokroić w kostkę. Marchewkę, pietruszkę i selera obrać i zetrzeć na tarce. Podgrzać oliwę, podsmażyć cebule, następnie podsmażyć utarte warzywa. Kostkę sojową zalać bulionem, a następnie dodać do niej warzywa. Przyprawić sola i pieprzem. Gotować, az warzywa zmiękną. Z mąki i masła zrobić zasmażkę i dodać do gulaszu.

Podobne przepisy

Ryba w płatkach kukurydzianych

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-07-29

Dodany przez: eva45

Kategoria: Jarskie

Kluska z truskawkami

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-04-24

Dodany przez: monika4

Kategoria: Jarskie

Alpejskie serniczki

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-09-27

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Jarskie

Ziemniaki młode ze śmietaną

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-11-07

Dodany przez: tulipan

Kategoria: Jarskie

Naleśniki z powidłami

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-12-01

Dodany przez: netha

Kategoria: Jarskie

Warzywa duszone

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-08-06

Dodany przez: gosiakaminska

Kategoria: Jarskie