Przepis została dodana w dniu: 11.03.2010
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2748 osób!
Bon Appétit!
Jaja ubijamy z cukrem, mieszamy z mąkami i proszkiem do pieczenia, pieczemy pół godziny w 180*. Przygotowujemy budyń i galaretkę. Masa: margarynę i połowę cukru, ucieramy na puszysty krem, po troszku dodajemy zimny budyń i kwasek cytrynowy. Masę dzielimy na 2 części. Do jednej dodajemy kakao. Masę z kakao wykładamy na ciasto, na nią wykładamy jasną masę i wiśnie. 2 białka ubijamy na sztywną pianę i dodajemy resztę cukru. Dodajemy tężejącą galaretkę. Wykładamy na ciasto i chłodzimy do stężenia.
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta