Ciasto: składniki ciasta dobrze zagniatamy, formujemy kulę, zawijamy w folię spożywczą i wkładamy do zamrażalnika na pół godziny. Masa serowa: jajka ucieramy z cukrem na puszystą masę, dodajemy ser, budyń oraz stopioną margarynę, całość dokładnie miksujemy, aby składniki się ładnie połączyły i wyszła jednolita masa. Brzoskwinie osączamy z zalewy, kroimy na mniejsze kawałki. Następnie blachę natłuszczamy i smarujemy bułką tartą. Ścieramy na tartce 3/4 ciasta. Na ciasto wykładamy połowę masy serowej, na masę układamy pokrojone brzoskwinie i całość zalewamy resztą masy. Na wierzch ścieramy pozostałe ciasto. Pieczemy około godziny w temp. 180*c.
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta