Przepis na Schab z piekarnika

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
120 min.
Czas przygotowania:
2 g
Data dodania:
Wyświetlenia:
7501
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Schab z piekarnika?

Mięso myjemy, nacieramy czosnkiem, solą, obsypujemy ziołami i pieprzem. Zawijamy w folię spożywczą, odkładamy na 2 – 3 dni w chłodne miejsce, najlepiej do lodówki. Schab pieczemy w 190 stopniach około 80 minut w rękawie lub folii aluminiowej.

Podobne przepisy

Pierś kurczaka z marchewką i groszkiem

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2024-01-22

Dodany przez: onana

Kategoria: Mięsne

Hamburger drobiowy

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-12-05

Dodany przez: agnieszka13

Kategoria: Mięsne

Schab pieczony z cebulą

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-03-14

Dodany przez: Trishelle

Kategoria: Mięsne

Gulasz z piersi kurczaka

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-03-20

Dodany przez: Gr4zyna

Kategoria: Mięsne

Pieczone udka

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-05-09

Dodany przez: madi356

Kategoria: Mięsne

Kurczak faszerowany

Ile porcji: 24

Data dodania: 2023-08-02

Dodany przez: eva45

Kategoria: Mięsne