Przepis na Sandacz z rusztu

Dodano przez:
Ile porcji:
8
Łączny czas przyrządzania:
40 min.
Czas przygotowania:
40 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
2219
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Przepisy na grilla, Ryby

Składniki

  • filet z sandacza ze skórką 8

marynata

Jak zrobić Sandacz z rusztu?

Składniki na marynatę połączyć i dobrze wymieszać. Umyte i starannie wysuszone filety posmarować marynatą i odstawić na 30 min do lodówki. Następnie osuszyć papierowym ręcznikiem. Jeszcze raz nasmarować marynatą i ułożyć na rozgrzanym ruszcie. Piec 5-6 min z każdej strony, smarując podczas pieczenia marynatą.

Podobne przepisy

Panga w panierce

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2024-02-11

Dodany przez: lewewelina23

Kategoria: Ryby

Grillowany pstrąg

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-03-26

Dodany przez: Pulpecja

Kategoria: Ryby

Miruna w sosie pomidorowym

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 48 min.

Data dodania: 2022-10-25

Dodany przez: Marta1986

Kategoria: Ryby

Paluszki rybne smażone

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2024-01-26

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Ryby

Śledź w sosie musztardowo-kawiorowym

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 720 min.

Data dodania: 2022-09-11

Dodany przez: bernika

Kategoria: Ryby

Pieczony pstrąg

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-03-23

Dodany przez: miechu

Kategoria: Ryby