Przepis na Sałatka rybno-ryżowa

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
704
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Sałatki

Składniki

Jak zrobić Sałatka rybno-ryżowa?

Namoczyć ryż w posolonej wodzie i ugotować na sypko. Tuńczyka podzielić widelcem, obrane jabłka oraz paprykę pokroić w kosteczkę. Dodać do ryżu, przyprawić solą, pieprzem, sokiem wyciśniętym z cytryny oraz oliwą i dokładnie wymieszać. Przechowywać w lodówce.

Podobne przepisy

Sałatka z pasztetem

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-09-04

Dodany przez: dorota20w

Kategoria: Sałatki

Pekinka z majonezem

Ile porcji: 9

Czas przyrządzenia: 10 min.

Data dodania: 2024-03-04

Dodany przez: mati

Kategoria: Sałatki

Ogórki z bazylią

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-12-22

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Sałatki

Kebab w bułce

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-05-01

Dodany przez: teressa444

Kategoria: Sałatki

Zielona sałata z zaprawą francuską

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-05-10

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Sałatki

Rucola z paprykami kolorowymi

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2024-02-02

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Sałatki