Przepis na Roladki nadziewane pieczarkami

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
120 min.
Czas przygotowania:
2 g
Data dodania:
Wyświetlenia:
3578
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Przepis została dodana w dniu: 08.06.2010
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2375 osób!
Na zdrowie!

Zdjęcia

Składniki

  • schab 8 porcji

FARSZ

Jak zrobić Roladki nadziewane pieczarkami?

Schab rozbijamy na cieniutkie plastry, doprawiamy. Przygotowujemy farsz: cebulkę, pieczarki drobno kroimy w kostkę i podduszamy na maśle. Na plasterki schabu kładziemy ser żółty, pasek papryki i farsz. Zawijamy kawałki schabu i spinamy wykałaczką. Panierujemy w jajku i bułce tartej. Smażymy na głębokim oleju.

Podobne przepisy

Skwareczki do ziemniaczków

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-11-15

Dodany przez: lewewelina23

Kategoria: Mięsne

Żeberka w sosie słodko-kwaśnym

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-07-02

Dodany przez: monika4

Kategoria: Mięsne

Żeberka duszone

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-07-07

Dodany przez: danusia19671

Kategoria: Mięsne

Wątróbka z cebulką

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-11-19

Dodany przez: netha

Kategoria: Mięsne

Boczek do jajek

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-08-01

Dodany przez: robbo

Kategoria: Mięsne

Zrazy z karkówki

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-11-10

Dodany przez: Marta1986

Kategoria: Mięsne