Przepis na Pikantny gulasz

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
55 min.
Czas przygotowania:
55 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
724
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Zupy

Składniki

Jak zrobić Pikantny gulasz?

Myjemy mięso, kroimy w drobnej wielkości kostkę. Obieramy cebulę, kroimy w kostkę i smażymy na rozgrzanym w garnku oleju. Dodajemy pokrojone mięso oraz pieczarki pokrojone w cienkie plastry. Zalewamy wodą i dusimy przez 45 min. Do wywaru dodajemy odsączoną fasolę z puszki, koncentrat pomidorowy i paprykę pokrojoną w drobną kostkę. Przyprawiamy sosem tabasco, solą i pieprzem.

Podobne przepisy

Gęsty krupnik na króliku z młodych warzyw

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 115 min.

Data dodania: 2022-12-27

Dodany przez: foczka-ks

Kategoria: Zupy

Zupa pieczarkowa na bulionie

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-12-08

Dodany przez: goofy9

Kategoria: Zupy

Avgolemono

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-03-09

Dodany przez: ela

Kategoria: Zupy

Zupa szczawiowa zabielana

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-03-20

Dodany przez: Teresa

Kategoria: Zupy

Warzywna zupka z grzybami

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 80 min.

Data dodania: 2022-12-16

Dodany przez: malina

Kategoria: Zupy

Bulion po Bułgarsku

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-08-25

Dodany przez: kaMisia13

Kategoria: Zupy