Przepis na Pikantny gulasz

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
55 min.
Czas przygotowania:
55 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
751
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Zupy

Składniki

Jak zrobić Pikantny gulasz?

Myjemy mięso, kroimy w drobnej wielkości kostkę. Obieramy cebulę, kroimy w kostkę i smażymy na rozgrzanym w garnku oleju. Dodajemy pokrojone mięso oraz pieczarki pokrojone w cienkie plastry. Zalewamy wodą i dusimy przez 45 min. Do wywaru dodajemy odsączoną fasolę z puszki, koncentrat pomidorowy i paprykę pokrojoną w drobną kostkę. Przyprawiamy sosem tabasco, solą i pieprzem.

Podobne przepisy

Mój rosołek

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-12-10

Dodany przez: sloneczko123

Kategoria: Zupy

Ryżowa z ziemniakami

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 40 min.

Data dodania: 2022-12-16

Dodany przez: ewas135

Kategoria: Zupy

Poznańska zupa kartoflana

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-09-23

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Zupy

Barszcz cynamonowy

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-08-31

Dodany przez: dorota20w

Kategoria: Zupy

Wegetariańska zupa warzywna

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 43 min.

Data dodania: 2022-11-26

Dodany przez: enia

Kategoria: Zupy

Zupa myśliwska

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-03-24

Dodany przez: anullka7

Kategoria: Zupy