Przepis na Pierś pod ananasem

Dodano przez:
Ile porcji:
3
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
922
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Powrót do przeszłości

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Pierś pod ananasem?

Piersi opłukać, osuszyć i rozbić tłuczkiem. Posolić, popieprzyć. Opanierować w mące, jajku i bułce tartej. Rozgrzać patelnie i przygotowane mięso obsmażyć z każdej strony na złoty kolor. Następnie na środek położyć najpierw plaster ananasa a potem sera, posypać czerwoną papryką. Przykryć pokrywką (do momentu roztopienia sera).

Podobne przepisy

Pyszna pieczona szynka

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 92 min.

Data dodania: 2023-01-13

Dodany przez: prosecco

Kategoria: Mięsne

Pomidorowe kokotki

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 20 min.

Data dodania: 2024-03-27

Dodany przez: bernika

Kategoria: Mięsne

Piersi kurze w cieście

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-03-20

Dodany przez: kassik

Kategoria: Mięsne

Parówka z serem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-06-15

Dodany przez: teressa444

Kategoria: Mięsne

Walentynkowe danie

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 50 min.

Data dodania: 2022-12-26

Dodany przez: foczka-ks

Kategoria: Mięsne

Makaron z pikantnym sosem

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-07-04

Dodany przez: netha

Kategoria: Mięsne