Przepis na Pierś pod ananasem

Dodano przez:
Ile porcji:
3
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
974
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Powrót do przeszłości

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Pierś pod ananasem?

Piersi opłukać, osuszyć i rozbić tłuczkiem. Posolić, popieprzyć. Opanierować w mące, jajku i bułce tartej. Rozgrzać patelnie i przygotowane mięso obsmażyć z każdej strony na złoty kolor. Następnie na środek położyć najpierw plaster ananasa a potem sera, posypać czerwoną papryką. Przykryć pokrywką (do momentu roztopienia sera).

Podobne przepisy

Hotdog

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-03-04

Dodany przez: daktyl

Kategoria: Mięsne

Boczek z grila

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-04-23

Dodany przez: teressa444

Kategoria: Mięsne

Bitki schabowe

Ile porcji: 7

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-07-02

Dodany przez: monika4

Kategoria: Mięsne

Pulpety z cukinią i papryką

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2024-02-18

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Mięsne

Kotlety z farszem pieczarkowym

Ile porcji: 10

Czas przyrządzenia: 34 min.

Data dodania: 2022-12-03

Dodany przez: CEZARY

Kategoria: Mięsne

Wątróbka z cebulą

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-11-17

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Mięsne