Przepis na Pasta makrelowa

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
5 min.
Czas przygotowania:
5 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
909
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Ryby

Składniki

  • ser biały 1 opakowanie
  • makrela 1 puszka
  • cebula 1 szt
  • sól do smaku
  • pieprz do smaku

Jak zrobić Pasta makrelowa?

Rybę wyjąć z puszki, zachować sos. Rozdrobnić makrelę i usunąć ewentualne ości. Ser biały rozgnieść widelcem, dodać makrelę i sos. Cebulę obrać i pokroić w drobna kosteczkę. Dodać cebule do reszty składników. Przyprawić sola i pieprzem i wymieszać na gładka pastę. W razie potrzeby dodać majonez.

Podobne przepisy

Pasta z makreli z serem białym

Ile porcji: 10

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-01-01

Dodany przez: foczka-ks

Kategoria: Ryby

Ryba z pieczarkami i żółtym serem

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 40 min.

Data dodania: 2024-03-17

Dodany przez: ilka_86

Kategoria: Ryby

Karp świąteczny

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2024-01-13

Dodany przez: kiziolek20

Kategoria: Ryby

Karp smażony

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-06-03

Dodany przez: teressa444

Kategoria: Ryby

Smażony szczupak

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-05-15

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Ryby

Sałatka śledziowa z jabłkiem

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 20 min.

Data dodania: 2023-01-01

Dodany przez: foczka-ks

Kategoria: Ryby