Przepis na Papryka czerwona do mięsa

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
15 min.
Czas przygotowania:
15 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1087
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Warzywa

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Papryka czerwona do mięsa?

Paprykę myjemy, wybieramy środki, kładziemy do miseczki. Następnie wkładamy do miseczki, zalewamy oliwą i octem, odstawiamy na 3 dni. Po trzech dniach zlewamy zalewę i podajemy paprykę.

Podobne przepisy

Nadziewane ogórki

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-10-27

Dodany przez: Marta1986

Kategoria: Warzywa

Fasolka szparagowa z bułką tartą

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2024-03-04

Dodany przez: alaaa

Kategoria: Warzywa

Placki kalarepowo-marchewkowe

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-12-06

Dodany przez: terenowa22

Kategoria: Warzywa

Seler konserwowy z fasolą

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-03-19

Dodany przez: Fenek

Kategoria: Warzywa

Brokuł ugotowany w 4 minuty

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2022-11-05

Dodany przez: dorota20w

Kategoria: Warzywa

Młoda kapusta z patelni

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-08-01

Dodany przez: eva45

Kategoria: Warzywa