Przepis na Papryka czerwona do mięsa

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
15 min.
Czas przygotowania:
15 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1019
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Warzywa

Receptura została opublikowana w dniu: 22.02.2011
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2981 osób!
Bon Appétit!

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Papryka czerwona do mięsa?

Paprykę myjemy, wybieramy środki, kładziemy do miseczki. Następnie wkładamy do miseczki, zalewamy oliwą i octem, odstawiamy na 3 dni. Po trzech dniach zlewamy zalewę i podajemy paprykę.

Podobne przepisy

Kapusta pekińska z prażonym słonecznikiem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 23 min.

Data dodania: 2012-02-29

Dodany przez: malina

Kategoria: Sałatki

Placki ziemniaczane

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-06-20

Dodany przez: jelonek

Kategoria: Warzywa

Buraczki duszone

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 95 min.

Data dodania: 2011-11-10

Dodany przez: Emila

Kategoria: Warzywa

Ziemniaczane kotlety z wkładką

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-07-18

Dodany przez: Ter-esa

Kategoria: Warzywa

Babka ziemniaczana z masłem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-06-21

Dodany przez: misia

Kategoria: Warzywa

Jajecznica ze szpinakiem

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-06-28

Dodany przez: cartoon

Kategoria: Warzywa