Receptura została dodana w dniu: 18.03.2010
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2006 osób!
Smacznego!
Filety z pangi rozmrozić, opłukać, oprószyć solą, pieprzem i mąką. Rybę obsmażyć na oliwi, posmarować 2 łyżkami musztardy i ułożyć w wysmarowanym masłem naczyniu żaroodpornym. Posiekaną cebulę podsmażyć z oliwą i mąką. Wlać wino i bulion, dodać posiekane zioła i gotować przez 5- 10 minut. Tak przygotowanym sosem zalać rybę i zapiec przez 15 minut w temp. 190 stopni. Po tym czasie dodać do sosu musztardę, sól i pieprz.
Kategoria: Owoce morza
Kategoria: Owoce morza
Kategoria: Owoce morza
Kategoria: Owoce morza
Kategoria: Owoce morza
Kategoria: Owoce morza