Przepis na Panga różowa – w zalewie octowej

Dodano przez:
Ile porcji:
8
Data dodania:
Wyświetlenia:
1847
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Owoce morza

Smaczna przekąska lub dodatek do obiadu

Receptura została dodana w dniu: 02.03.2010
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2929 osób!
Na zdrowie!

Zdjęcia

Składniki

do panierowania

do smażenia

Jak zrobić Panga różowa – w zalewie octowej?

Filety przyprawić solą i panierować tak jak kotlety schabowe lub rybę smażoną: mąka, jajko i bułka tarta. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Przygotować zalewę z wody, octu i przypraw, czyli wszystko zagotować i wystudzić. Zimną zalewą zalać usmażone filety poukładane w słoiczkach. Słoiki zakręcić i po 2 dniach można konsumować.

Podobne przepisy

Domowe rolmopsy

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-06-09

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Owoce morza

Śledzie w majonezie

Ile porcji: 7

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-06-09

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Owoce morza

Śledzie w śmietanie

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-04-17

Dodany przez: Lukrecja

Kategoria: Owoce morza

Filet z miruny

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-03-20

Dodany przez: Gr4zyna

Kategoria: Owoce morza

Panga różowa – w zalewie octowej

Ile porcji: 8

Data dodania: 2023-09-05

Dodany przez: Ter-esa

Kategoria: Owoce morza

Śledzie po myśliwsku

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-07-20

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Owoce morza