Przepis na Mój rosołek

Dodano przez:
Ile porcji:
5
Łączny czas przyrządzania:
120 min.
Czas przygotowania:
2 g
Data dodania:
Wyświetlenia:
788
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Zupy

Przepis została opublikowana w dniu: 28.07.2022
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2773 odwiedzających!
Bon Appétit!

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Mój rosołek?

Mięso myjemy, przekładamy do garnka w którym będziemy gotować zupę. Zalewamy około 2l wody. Dodajemy kostkę rosołową, cały kawałek cebuli i selera, pokrojone w kawałki marchewki i pozostałe zioła. Wszystko odstawiamy na gaz. Gotujmy do momentu kiedy mięso i warzywa będą miękkie. Ewentualnie doprawiamy do smaku.

Podobne przepisy

Zupa jarzynowa II

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 50 min.

Data dodania: 2011-06-02

Dodany przez: pioge7

Kategoria: Zupy

Zupa warzywna

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-06-27

Dodany przez: beka

Kategoria: Zupy

Zupa pieczarkowa z grzankami

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2011-09-02

Dodany przez: beatkaa153

Kategoria: Zupy

Zakwas na żur

Ile porcji: 24

Data dodania: 2022-06-30

Dodany przez: Lukrecja

Kategoria: Zupy

Grochówka z makaronem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 80 min.

Data dodania: 2012-01-02

Dodany przez: malina

Kategoria: Zupy

Zupa cebulowo mleczna

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 40 min.

Data dodania: 2011-11-23

Dodany przez: Emila

Kategoria: Zupy