Przepis na Mielone z natką pietruszki

Dodano przez:
Ile porcji:
3
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
837
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Mielone z natką pietruszki

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Mielone z natką pietruszki?

Do mięsa dodać drobno pokrojoną cebulę i odciśniętą bułkę, marchew obrać umyć, zetrzeć na tarce. Dodać do mięsa z opłukaną i drobno pokrojoną natką. Wbić jajko, wymieszać, doprawić do smaku i zarobić masę. Z masy formować kotleciki, obtaczać w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju.

Podobne przepisy

Kotleciki mięsno – rybne

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-02-20

Dodany przez: kermit

Kategoria: Mięsne

Hotdog

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-03-04

Dodany przez: daktyl

Kategoria: Mięsne

Szynka wieprzowa pieczona z cebulą

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-03-23

Dodany przez: p0mid0r

Kategoria: Mięsne

Filet z musztardą francuską

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 40 min.

Data dodania: 2022-12-22

Dodany przez: monciasz

Kategoria: Mięsne

Kotlety mięsno-ziemniaczane

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-03-28

Dodany przez: agusia30

Kategoria: Mięsne

Kurczak z galaretą

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 100 min.

Data dodania: 2022-11-07

Dodany przez: Marta1986

Kategoria: Mięsne