Przepis na Kolorowe szaszłyki

Dodano przez:
Ile porcji:
7
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1739
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Ryby

Składniki

Jak zrobić Kolorowe szaszłyki?

Filety i łososia pociąć w kawałki i skropić sokiem z cytryny. Cebule obrać, połukać i pokroić w plastry. Na szpadki do szaszłyków nadziewać na przemian kawałki śledzia, łososia, cebulę i oliwki. Szaszłyki ułożyć na półmisku. Skropić oliwą i oprószyć pieprzem

Podobne przepisy

Grillowany dorsz z pietruszkowym pesto

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 90 min.

Data dodania: 2022-11-01

Dodany przez: bernika

Kategoria: Ryby

Łosoś pieczony w piekarniku

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-01-07

Dodany przez: Agatta

Kategoria: Ryby

Kąski z dorsza w płatkach kukurydzianych

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 20 min.

Data dodania: 2022-09-24

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Ryby

Sum pieczony w folii

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2024-01-14

Dodany przez: dorlill

Kategoria: Ryby

Śledzie w dwóch sałatkach

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-09-30

Dodany przez: ben-ka

Kategoria: Ryby

Karp w cieście

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-07-14

Dodany przez: malinka

Kategoria: Ryby