Przepis na Kiszona kapusta obiadowa

Dodano przez:
Ile porcji:
5
Łączny czas przyrządzania:
15 min.
Czas przygotowania:
15 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1379
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Sałatki

Przepis została dodana w dniu: 23.03.2010
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2852 osób!
Smacznego!

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Kiszona kapusta obiadowa?

Kapustę kiszoną przelać wodą, pokroić na drobno. Marchewkę, jabłko i pietruszkę umyć, obrać i zetrzeć na jarzynówce. Wszystkie składniki wymieszać ze sobą, dodać wyciśnięty sok z cytryny, oliwę, sól i pieprz. Wymieszać. Sałatkę przygotować na dwie godziny przed podaniem, żeby składniki się przegryzły.

Podobne przepisy

Sałatka z kawałkami miętowej fety

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 25 min.

Data dodania: 2011-06-20

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Sałatki

Sałatka z rucolą grzankami i słonecznikiem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-08-04

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Sałatki

Sałatka na Hamburgery

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 35 min.

Data dodania: 2012-02-08

Dodany przez: Asus

Kategoria: Sałatki

Sałatka z brokułem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2011-09-07

Dodany przez: beatkaa153

Kategoria: Sałatki

Sałatka ogórkowa z mozarella

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 20 min.

Data dodania: 2012-05-31

Dodany przez: ajres

Kategoria: Sałatki

Rucola z octem jabłkowym

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 25 min.

Data dodania: 2022-08-05

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Sałatki