Przepis na Kiszona kapusta obiadowa

Dodano przez:
Ile porcji:
5
Łączny czas przyrządzania:
15 min.
Czas przygotowania:
15 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1464
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Sałatki

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Kiszona kapusta obiadowa?

Kapustę kiszoną przelać wodą, pokroić na drobno. Marchewkę, jabłko i pietruszkę umyć, obrać i zetrzeć na jarzynówce. Wszystkie składniki wymieszać ze sobą, dodać wyciśnięty sok z cytryny, oliwę, sól i pieprz. Wymieszać. Sałatkę przygotować na dwie godziny przed podaniem, żeby składniki się przegryzły.

Podobne przepisy

Sałatka z sałatą w śmietanie

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2024-02-03

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Sałatki

Sałatka dla zdrowia i urody

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 10 min.

Data dodania: 2024-03-12

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Sałatki

Sałata lodowa z rzodkiewką

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2024-02-01

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Sałatki

Biała kapusta

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2024-02-13

Dodany przez: buba00

Kategoria: Sałatki

Jesienna sałatka

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2024-01-14

Dodany przez: dorlill

Kategoria: Sałatki

Witaminowa sałatka

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 25 min.

Data dodania: 2024-03-18

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Sałatki