Przepis na Kaszanka na ostro

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
15 min.
Czas przygotowania:
15 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
940
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Przepis została opublikowana w dniu: 21.07.2022
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2913 osób!
Smacznego!

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Kaszanka na ostro?

Kaszankę bez skórki pokroić w plasterki. Panierować ją w jajku roztrzepanym ze szczyptą soli, obtaczać w bułce tartej wymieszanej ze startym serem żółtym i posiekaną zieleniną. Smażyć na rozgrzanej oliwie z obu stron na złoto.

Podobne przepisy

Jeżyki z mięsa mielonego

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2022-07-31

Dodany przez: agnieszka13

Kategoria: Mięsne

Golonka gotowana

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2022-07-03

Dodany przez: madi356

Kategoria: Mięsne

Kiełbasa z warzywami

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-06-28

Dodany przez: Teresa

Kategoria: Mięsne

Sos mięsny z papryką

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 35 min.

Data dodania: 2012-07-30

Dodany przez: hematyt

Kategoria: Mięsne

Mięsne paszteciki

Ile porcji: 30

Czas przyrządzenia: 150 min.

Data dodania: 2012-10-27

Dodany przez: foczka-ks

Kategoria: Mięsne

Moja paella z kurczakiem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 55 min.

Data dodania: 2011-08-21

Dodany przez: bernika

Kategoria: Kuchnia hiszpańska