Przepis na Schaboszczaki

Dodano przez:
Ile porcji:
10
Łączny czas przyrządzania:
25 min.
Czas przygotowania:
25 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
904
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Schaboszczaki?

Schab kroimy w plastry około 1 cm, rozbijamy, przyprawiamy solą i pieprzem, panierujemy w mące, rozbitym jajku i bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym tłuszczu z obu stron na złoty kolor.

Podobne przepisy

Żeberka smażone w sosie

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-07-11

Dodany przez: danusia19671

Kategoria: Mięsne

Kopytka z boczkiem i fasolką

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 25 min.

Data dodania: 2022-09-14

Dodany przez: bernika

Kategoria: Mięsne

Mięso zapiekane z kaszą

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-03-29

Dodany przez: weramera

Kategoria: Kasze i ryż

Cynaderki wieprzowe z jabłkiem

Ile porcji: 3

Data dodania: 2023-08-31

Dodany przez: dorota20w

Kategoria: Mięsne

Karczek z ziemniakami

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-10-25

Dodany przez: Bulma

Kategoria: Mięsne

Pasztet II

Ile porcji: 10

Czas przyrządzenia: 90 min.

Data dodania: 2022-10-21

Dodany przez: Marta1986

Kategoria: Mięsne