Przepis na Kapuściany kotlet

Dodano przez:
Ile porcji:
6
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1419
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne, Warzywa

Kapuściany kotlet

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Kapuściany kotlet?

Do kapusty dodać 2-3 łyżki tartej bułki. Pieczarki umyć, drobno pokroić. Mielony pokroić w małą kostkę, dodać do kapusty. Dodać drobno pokrojoną cebulę. Wbić jajko, wymieszać i doprawić do smaku. Z przygotowanej masy formować kotlety, obtaczać w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju.

Podobne przepisy

Boczek usmażony

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-11-24

Dodany przez: Bulma

Kategoria: Mięsne

Pure ziemniaczane z jogurtem

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-09-30

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Warzywa

Pieczeń rzymska staropolska

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-10-02

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Mięsne

Krokiety z miesem

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-03-09

Dodany przez: beka

Kategoria: Mięsne

Filet z dorsza w warzywach

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-03-14

Dodany przez: ondrasz

Kategoria: Owoce morza

Hebanowe pałki z kurczka w kawie

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 760 min.

Data dodania: 2022-10-30

Dodany przez: bernika

Kategoria: Mięsne