Przepis na Gulasz z papryką i pieczarkami

Dodano przez:
Ile porcji:
5
Łączny czas przyrządzania:
120 min.
Czas przygotowania:
2 g
Data dodania:
Wyświetlenia:
1730
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Gulasz z papryką i pieczarkami?

Cebulę, paprykę, marchewkę i pieczarki drobno pokroić. Wrzucić na blachę, podlać 1/2szkl. Wody, doprawić solą, vegetą i pieprzem i zapiec około15 minut, żeby warzywa były miękkie. Mięso doprawić przyprawą do gulaszu, solą, pieprzem i vegetą. Usmażyć na złoty kolor. Przełożyć do garnka. Dodać warzywa, drobno posiekaną pietruszkę. Wszystko zalać bulionem i gotować około godziny, żeby wszystko było miękkie. Bulionu można dolać jeśli gulasz będzie zbyt gęsty.

Podobne przepisy

Pulpeciki z ryżem

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-12-30

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Mięsne

Quasadilla z kurczakiem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-11-02

Dodany przez: bernika

Kategoria: Kuchnia hiszpańska

Kotlety mielone w sosie pieczarkowym

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-09-30

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Mięsne

Schab duszony w pieczarkach

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 40 min.

Data dodania: 2022-12-24

Dodany przez: ewas135

Kategoria: Mięsne

Kotlety schabowe z cynamonem

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2024-01-13

Dodany przez: dorlill

Kategoria: Mięsne

Skrzydełka z piekła rodem

Ile porcji: 10

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-11-01

Dodany przez: bernika

Kategoria: Mięsne