Przepis na Gulasz z papryką i pieczarkami

Dodano przez:
Ile porcji:
5
Łączny czas przyrządzania:
120 min.
Czas przygotowania:
2 g
Data dodania:
Wyświetlenia:
1696
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Przepis została dodana w dniu: 08.07.2010
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2743 osób!
Smacznego!

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Gulasz z papryką i pieczarkami?

Cebulę, paprykę, marchewkę i pieczarki drobno pokroić. Wrzucić na blachę, podlać 1/2szkl. Wody, doprawić solą, vegetą i pieprzem i zapiec około15 minut, żeby warzywa były miękkie. Mięso doprawić przyprawą do gulaszu, solą, pieprzem i vegetą. Usmażyć na złoty kolor. Przełożyć do garnka. Dodać warzywa, drobno posiekaną pietruszkę. Wszystko zalać bulionem i gotować około godziny, żeby wszystko było miękkie. Bulionu można dolać jeśli gulasz będzie zbyt gęsty.

Podobne przepisy

Kotleciki cielęco-wieprzowe

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 50 min.

Data dodania: 2012-06-30

Dodany przez: halina

Kategoria: Mięsne

Spaghetti w sosie pomidorowym

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-06-27

Dodany przez: kanapka

Kategoria: Mięsne

Filety z kurczaka panierowane

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-06-25

Dodany przez: Teresa

Kategoria: Mięsne

Udka z kurczaka pieczone w „rękawie”

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-08-27

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Mięsne

Piersi kurczaka w cieście

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-07-28

Dodany przez: agnieszka13

Kategoria: Mięsne

Boczek pieczony z cebulką

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 240 min.

Data dodania: 2011-05-15

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Mięsne