Przepis na Filety z indyka z delikatną skórką

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
20 min.
Czas przygotowania:
20 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1675
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Filety z indyka z delikatną skórką?

Mięso dokładnie myjemy i przecinamy na pół. Delikatnie ubijamy tłuczkiem z dwóch stron, przyprawiamy i pozostawiamy na około godzinę w przyprawach. Czosnek obieramy, przecieramy na tarce o małych oczkach i łączymy ze śmietana, mąką oraz jajkiem. Ser żółty przecieramy na tarce o niezbyt dużych dziurkach i dodajemy do panierki. Dokładnie mieszamy naszą panierkę aby wszystkie składniki się połączyły. Mięso panierujemy i smażymy na rozgrzanej patelni z olejem.

Podobne przepisy

Farsz z mięsem i kapustą do pierogów

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-08-25

Dodany przez: Pola

Kategoria: Mięsne

Gołąbki z gotowanego mięsa

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2024-02-07

Dodany przez: enia

Kategoria: Mięsne

Pierogi z mięsa które zostało z niedzielnego rosołu

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-09-09

Dodany przez: Ter-esa

Kategoria: Mięsne

Łopatka duszona z cebulą

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 70 min.

Data dodania: 2022-12-24

Dodany przez: ewas135

Kategoria: Mięsne

Kotlety drobiowe mielone

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-12-01

Dodany przez: goofy9

Kategoria: Mięsne

Klopsiki nadziewane serem

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-05-04

Dodany przez: netha

Kategoria: Mięsne