Przepis na Fasolka szparagowa

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
5420
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Przetwory

Receptura została opublikowana w dniu: 21.04.2023
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2761 odwiedzających!
Na zdrowie!

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Fasolka szparagowa?

Fasolkę oczyścić pokroić na 2-3 cm kawałki i ugotować na pół twardo w lekko osolonej wodzie. Cebulę pokroić w cienkie plasterki, marchew zetrzeć na tarce jarzynowej o dużych oczkach- wszystko razem podsmażyć na oleju,dodać fasolkę. Następnie dodać przecier, ocet i przyprawy,
wszystko razem wymieszać i nałożyć do słoików. W słoikach gotować 15 minut.

Podobne przepisy

Maliny w syropie

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-12-10

Dodany przez: malina

Kategoria: Przetwory

Zalewa do ogórków z chyli

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 20 min.

Data dodania: 2022-08-15

Dodany przez: Junior

Kategoria: Przetwory

Papryka marynowana z miodem

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-07-21

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Przetwory

Swojski zasuszony majranek

Ile porcji: 24

Data dodania: 2022-07-09

Dodany przez: monika4

Kategoria: Przetwory

Powidła śliwkowe mojej babci

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2022-07-15

Dodany przez: dorota20w

Kategoria: Przetwory

Grzyby marynowane wg Ter-esy

Ile porcji: 24

Data dodania: 2022-07-19

Dodany przez: Ter-esa

Kategoria: Przetwory