Przepis na Fasolka szparagowa

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
5430
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Przetwory

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Fasolka szparagowa?

Fasolkę oczyścić pokroić na 2-3 cm kawałki i ugotować na pół twardo w lekko osolonej wodzie. Cebulę pokroić w cienkie plasterki, marchew zetrzeć na tarce jarzynowej o dużych oczkach- wszystko razem podsmażyć na oleju,dodać fasolkę. Następnie dodać przecier, ocet i przyprawy,
wszystko razem wymieszać i nałożyć do słoików. W słoikach gotować 15 minut.

Podobne przepisy

Dżem jagodowy

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2024-02-03

Dodany przez: enia

Kategoria: Przetwory

Dze z cukini

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-08-29

Dodany przez: dorota20w

Kategoria: Przetwory

Babuni śliwki w occie

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-05-08

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Przetwory

Sos pomidorowo-ananasowy

Ile porcji: 24

Data dodania: 2023-08-29

Dodany przez: dorota20w

Kategoria: Przetwory

Sałatka ogórkowo-paprykowa

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-04-23

Dodany przez: monika4

Kategoria: Przetwory

Ogórkowe plasterki

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2024-01-19

Dodany przez: enia

Kategoria: Przetwory