Przepis na Bryndzolada

Dodano przez:
Ile porcji:
1
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
2468
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Składniki

Jak zrobić Bryndzolada?

Pokrojone mięso w plastry natrzeć solą i pieprzem. Smażyć na gorącym oleju. Ser zetrzeć na tarce, wymieszać z musztardą i śmietaną. Posmarować plasterki mięsa. Przełożyć do naczynia wysmarowanego masłem i zapiekać w gorącym piekarniku.

Podobne przepisy

Zapiekanka z makaronu z mięsem mielonym i pieczarkami

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 25 min.

Data dodania: 2022-11-04

Dodany przez: dorota20w

Kategoria: Makarony

Skwarki do kiszki

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2024-03-01

Dodany przez: Junior

Kategoria: Mięsne

Fusilli z wątróbką

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-08-31

Dodany przez: dorota20w

Kategoria: Mięsne

Kurczak na butelce

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 75 min.

Data dodania: 2024-03-06

Dodany przez: Junior

Kategoria: Mięsne

Schaboszczaki

Ile porcji: 10

Czas przyrządzenia: 25 min.

Data dodania: 2024-03-02

Dodany przez: mati

Kategoria: Mięsne

Kurczak i kolorowe warzywa

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-12-14

Dodany przez: malina

Kategoria: Mięsne