Przepis na Zupa pieczarkowa na kości

Dodano przez:
Ile porcji:
6
Łączny czas przyrządzania:
60 min.
Czas przygotowania:
1 g
Data dodania:
Wyświetlenia:
1719
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Zupy

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Zupa pieczarkowa na kości?

Ziemniaki należy dokładnie obrać, pokroić w kostkę i umyć. Pieczarki należy obrać, pokroić w plasterki. Wodę zagotować, wrzucić do niej kostki wieprzowe i obgotować. W drugim garnku należy zagotować wodę, po zagotowaniu dodać obgotowane kostki wieprzowe, ziemniaki, obraną i pokrojoną w kostkę marchew i pieczarki. Gotować do miękkości. Pod koniec gotowania doprawić do smaku solą i pieprzem, posypać natką.

Podobne przepisy

Zupa pieczarkowa z oliwą

Ile porcji: 20

Czas przyrządzenia: 35 min.

Data dodania: 2024-03-16

Dodany przez: Car

Kategoria: Zupy

Zupa z fasoli

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-03-27

Dodany przez: ondrasz

Kategoria: Zupy

Zupa wiśniowa

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-04-30

Dodany przez: teressa444

Kategoria: Zupy

Rosół 'Rossini’

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-09-03

Dodany przez: kaMisia13

Kategoria: Zupy

Fasola po bretońsku

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-05-23

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Zupy

Zupa pieczarkowa

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-01-12

Dodany przez: prosecco

Kategoria: Zupy