Przepis na Zupa pieczarkowa na kości

Dodano przez:
Ile porcji:
6
Łączny czas przyrządzania:
60 min.
Czas przygotowania:
1 g
Data dodania:
Wyświetlenia:
1669
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Zupy

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Zupa pieczarkowa na kości?

Ziemniaki należy dokładnie obrać, pokroić w kostkę i umyć. Pieczarki należy obrać, pokroić w plasterki. Wodę zagotować, wrzucić do niej kostki wieprzowe i obgotować. W drugim garnku należy zagotować wodę, po zagotowaniu dodać obgotowane kostki wieprzowe, ziemniaki, obraną i pokrojoną w kostkę marchew i pieczarki. Gotować do miękkości. Pod koniec gotowania doprawić do smaku solą i pieprzem, posypać natką.

Podobne przepisy

Chłodnik z ogórka

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 10 min.

Data dodania: 2023-01-10

Dodany przez: Agatta

Kategoria: Zupy

Zupa groszkowa

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 50 min.

Data dodania: 2022-09-13

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Zupy

Grochowa

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-01-28

Dodany przez: Zosiasamosia

Kategoria: Zupy

Zupa pomidorowa z mięsem i ryżem

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-10-22

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Zupy

Zupa pieczarkowa z oliwą

Ile porcji: 20

Czas przyrządzenia: 35 min.

Data dodania: 2024-03-16

Dodany przez: Car

Kategoria: Zupy

Zupa duńska

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-09-07

Dodany przez: bernika

Kategoria: Zupy