Przepis na Zrazy z pieca

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
60 min.
Czas przygotowania:
1 g
Data dodania:
Wyświetlenia:
985
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Składniki

Jak zrobić Zrazy z pieca?

Mięso podzielić na porcje,rozbić,posolić,obsypać mąką i szybko obsmażyć na mocno rozgrzanym tłuszczu. Przełożyć bitki do rondla, podlać rosołem i dusić pod przykryciem.Gdy będą miękkie,wsypać chleb,dodać śmietanę,wymieszać i wstawić na kilka minut do piekarnika.

Podobne przepisy

Pyzy z mięsem

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2024-03-11

Dodany przez: sylwiach

Kategoria: Mięsne

Pomidory w mięsie

Ile porcji: 3

Data dodania: 2023-05-23

Dodany przez: monika4

Kategoria: Mięsne

Spaghetti bolognese

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-03-18

Dodany przez: wilhelmina

Kategoria: Mięsne

Kolacyjna kiełbaska zasmażana z cebulką

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-09-29

Dodany przez: Ter-esa

Kategoria: Mięsne

Kaszanka na ostro

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-10-18

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Mięsne

Karkówka z cebulą i kurkami

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 100 min.

Data dodania: 2024-02-29

Dodany przez: Junior

Kategoria: Mięsne