Przepis na Zrazy z pieca

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
60 min.
Czas przygotowania:
1 g
Data dodania:
Wyświetlenia:
966
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Przepis została dodana w dniu: 18.05.2010
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2738 osób!
Bon Appétit!

Składniki

Jak zrobić Zrazy z pieca?

Mięso podzielić na porcje,rozbić,posolić,obsypać mąką i szybko obsmażyć na mocno rozgrzanym tłuszczu. Przełożyć bitki do rondla, podlać rosołem i dusić pod przykryciem.Gdy będą miękkie,wsypać chleb,dodać śmietanę,wymieszać i wstawić na kilka minut do piekarnika.

Podobne przepisy

Pieczone udka

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-05-09

Dodany przez: madi356

Kategoria: Mięsne

Mięso zawijane

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-07-25

Dodany przez: malinka

Kategoria: Mięsne

Schab nadziewany żurawiną

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 1540 min.

Data dodania: 2022-12-05

Dodany przez: malina

Kategoria: Mięsne

Kurczak w przyprawie

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 10 min.

Data dodania: 2022-08-14

Dodany przez: mati

Kategoria: Mięsne

Zapiekanka ziemniaczana z kiełbasą

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-12-22

Dodany przez: monciasz

Kategoria: Mięsne

Schab pieczony

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-02-13

Dodany przez: ondrasz

Kategoria: Mięsne