Przepis na Włoska jajecznica

Dodano przez:
Ile porcji:
2
Łączny czas przyrządzania:
15 min.
Czas przygotowania:
15 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
2233
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Kuchnie świata

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Włoska jajecznica?

Roztapiamy masełko, dodajemy pokrojoną cebulkę, chwilkę podsmażamy następnie dodajemy pokrojoną szynkę, podsmażamy, dodajemy pokrojonego pomidora i jajka i smażymy do momentu ścięcia się jajek. Solimy do smaku. Rucolę myjemy. Jajecznicę wykładamy na 2 talerze, na górze układamy umytą rucolę.

Podobne przepisy

Yorkshire pudding

Ile porcji: 12

Czas przyrządzenia: 20 min.

Data dodania: 2023-01-06

Dodany przez: Agatta

Kategoria: Gordon Ramsay

Włoski śniadaniowy chlebek bananowy

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 55 min.

Data dodania: 2023-01-06

Dodany przez: Agatta

Kategoria: Ciasta

Pieczarki nadziewane parmezanem

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 40 min.

Data dodania: 2023-01-09

Dodany przez: Agatta

Kategoria: Kuchnia włoska

Tiramisu malinowo-wiśniowe

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 180 min.

Data dodania: 2022-10-30

Dodany przez: bernika

Kategoria: Desery

Spaghetti puttanesca

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 40 min.

Data dodania: 2022-11-02

Dodany przez: bernika

Kategoria: Kuchnie świata

Włoska jajecznica

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-09-12

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Kuchnie świata