Przepis na Wieprzowy sznycel

Dodano przez:
Ile porcji:
5
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
6693
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Wieprzowy sznycel?

Mięso schabowe wieprzowe należy pokroić w plastry, szerokie i ukośne. Tak pokrojone kotlety należy zbić tłuczkiem, następnie posolić i popieprzyć. Oprószyć mąką i panierować w roztrzepanym jajku i bułce tartej. Sznycle należy smażyć na gorącym oleju.

Podobne przepisy

Kotlety wieprzowe w brukselce

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-01-16

Dodany przez: daria43

Kategoria: Mięsne

Lasagne z parówkami

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-02-27

Dodany przez: cartoon

Kategoria: Mięsne

Galareta z kurczaka

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 180 min.

Data dodania: 2023-06-25

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Mięsne

Makaron razowy z sosem mięsnym

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2024-03-18

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Mięsne

Kotlety zawijane z karkówki

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2024-02-09

Dodany przez: enia

Kategoria: Mięsne

Kotlety mielone z żółtym serem

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2024-01-07

Dodany przez: helas

Kategoria: Mięsne