Przepis na Wątróbka z cebulą

Dodano przez:
Ile porcji:
5
Łączny czas przyrządzania:
45 min.
Czas przygotowania:
45 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
945
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Wątróbka z cebulą?

Wątróbkę umyć i pokroić na kawałki. Na patelni rozgrzać smalec, podsmażyć na nim wątróbkę, przełożyć ją do garnka. Na tłuszczu ze smażenia wątróbki podsmażyć pokrojoną w talarki cebulę, przełożyć do garnka z wątróbką, posypać mąką, dodać przyprawy, podlać odrobiną wody, gotować przez kilka minut i doprawić do smaku solą oraz pieprzem.

Podobne przepisy

Kotlet drobiowy w sezamie

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-03-27

Dodany przez: kuku-ryku

Kategoria: Mięsne

Schabowe roladki

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2024-01-28

Dodany przez: madi356

Kategoria: Mięsne

Kotleciki jagnięce z sosem chrzanowym

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 220 min.

Data dodania: 2023-01-13

Dodany przez: Gastrosfera

Kategoria: Mięsne

Bułki z parówką

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-08-17

Dodany przez: teressa444

Kategoria: Mięsne

Danie drobiowo ryżowe

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-11-28

Dodany przez: Emila

Kategoria: Mięsne

Piersi kurze w cieście

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-03-20

Dodany przez: kassik

Kategoria: Mięsne