Potrawa niedroga, bo dokupujemy tylko warzywa..a dodatek mięsny może być z pozostałych resztek pieczonych mięs lub kotletów (ja dodałam pokrojone w paski kotlety schabowe, które zostały z wczorajszego obiadu)
Na patelnie wlewamy oliwę i rozgrzewamy ją. Gdy oliwa jest rozgrzana dodajemy gotową mieszankę warzyw na patelnię, lub zrobioną – własnoręcznie – jesienią i zamrożoną mieszankę warzyw delikatnie mieszamy. Po kilku minutach dodajemy do niej przyprawy: sól, sos taotao sojowo-grzybowy, sól, pieprz i paprykę do smaku. Pozostałe z obiadu mięso lub kotlety kroimy w paseczki i dodajemy do warzyw. Jeszcze raz mieszamy i dusimy ok 2 minut, by mięso było gorące. Możemy do potrawy dodać ulubione pachnące zioła
Kategoria: Warzywa
Kategoria: Warzywa
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Warzywa
Kategoria: Warzywa