Przepis na Udka kurczaka panierowane

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
60 min.
Czas przygotowania:
1 g
Data dodania:
Wyświetlenia:
3056
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Składniki

Jak zrobić Udka kurczaka panierowane?

Udka posolić, popieprzyć i obtaczać w rozkłóconym jajku i tartej bułce. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor.

Podobne przepisy

Skrzydełka w panierce

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 90 min.

Data dodania: 2022-11-10

Dodany przez: Marta1986

Kategoria: Mięsne

Piersi z drobiu w sosie z kaszą

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-09-29

Dodany przez: Ter-esa

Kategoria: Mięsne

Mumie

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-09-14

Dodany przez: bernika

Kategoria: Mięsne

Karczek w jabłkach

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2024-03-22

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Mięsne

Polędwiczki z pieczarkami

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2024-03-16

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Mięsne

Potrawka z indyka

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-08-08

Dodany przez: tulipan

Kategoria: Mięsne