Przepis na Udka kurczaka panierowane

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
60 min.
Czas przygotowania:
1 g
Data dodania:
Wyświetlenia:
3015
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Receptura została dodana w dniu: 30.07.2022
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2092 osób!
Na zdrowie!

Składniki

Jak zrobić Udka kurczaka panierowane?

Udka posolić, popieprzyć i obtaczać w rozkłóconym jajku i tartej bułce. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor.

Podobne przepisy

Kotlety schabowe tradycyjne

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-05-18

Dodany przez: madi356

Kategoria: Mięsne

Kotlet z mortadeli i sera

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-07-11

Dodany przez: danusia19671

Kategoria: Mięsne

Kotlety mielone drobiowe z pieczarkami

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-03-21

Dodany przez: daba_007

Kategoria: Mięsne

Pulpety z niespodzianką

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-08-01

Dodany przez: enia

Kategoria: Mięsne

Schab w sosie musztardowym

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-12-06

Dodany przez: terenowa22

Kategoria: Mięsne

Biała kiełbasa z wody

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-08-15

Dodany przez: Junior

Kategoria: Mięsne