Jajka utrzeć z cukrem na puch. Dodać przesianą mąkę, proszek do pieczenia i kakao. Dodać aromat i wymieszać. Ciasto przełożyć do natłuszczonej i obsypanej bułką tartą blaszki. Piec ok 35 min. W 180*c. Ostudzić. Pokroić w paski.
Ser dwukrotnie przekręcić przez maszynkę. Masło utrzeć z żółtkami i cukrem i cukrem waniliowym. Dodać ser i budyń, zmiksować. Wszystko połączyć z ubitymi białkami. Dokładnie wymieszać. Formę posmarować tłuszczem i posypać bułką tartą. Najpierw wykładać paski biszkoptu i co 1 cm zostawić wolne miejsce. Następnie wolne miejsca wypełniać masą serową. Piec ok 45 min w temp. 180*c. Wystudzić, posypać cukrem pudrem.
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta