W rondlu zagotowujemy wodę wkładamy białe parzone kiełbaski i gotujemy ok. 10 min. Wyjmujemy, obieramy z osłonek. Bułki przekrawamy wzdłuż ale nie do końca, lekko rozkładamy, układamy na blaszce wyłożonej pergaminem i podpiekamy ok. 10 min. W temp. 100 stopni c. Kiszoną kapustę odciskamy i drobno siekamy. Ogórki kiszone kroimy w półplasterki i odlewamy wodę. Jogurt mieszamy z majonezem i musztardą, przyprawiamy do smaku solą i pieprzem. Cebulę obieramy i kroimy w półplasterki, rumienimy na patelni na oleju. W każdy paluch wkładamy jedną kiełbasę, obkładamy kiszoną kapustą i ogórkami, polewamy sosem i posypujemy cebulą.
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne