Przepis na Salsa meksykańska

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
15 min.
Czas przygotowania:
15 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
3960
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Zupy

Składniki

Jak zrobić Salsa meksykańska?

Paprykę umyć, pociąć na ćwiartki i oczyścić. Pomidory obrać ze skórki, przeciąć na połówki. Wycisnąć sok z połowy cytryny. Cebulę obrać i pociąć w ćwiartki. Wszystkie składniki rozdrobnić w mikserze. Podawać do mięs.

Podobne przepisy

Pikantne flaczki wołowe

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 180 min.

Data dodania: 2023-07-10

Dodany przez: danusia19671

Kategoria: Zupy

Prosta zupa babuni

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-05-08

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Zupy

Zupa pomidorowa z bazylią

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-12-05

Dodany przez: agnieszka13

Kategoria: Zupy

Zupa warzywna na skrzydełkach

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-09-21

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Zupy

Dip pomidorowy

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-02-18

Dodany przez: daba_007

Kategoria: Zupy

Zupa szczwiowa ze śmietaną

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-10-17

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Zupy