Przepis na Sałatka żydowska

Dodano przez:
Ile porcji:
8
Łączny czas przyrządzania:
120 min.
Czas przygotowania:
2 g
Data dodania:
Wyświetlenia:
1319
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Sałatki, Warzywa

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Sałatka żydowska?

Ziemniaki umyć i ugotować w mundurkach, jajka ugotować na twardo. Ziemniaki i jajka obrać i pokroić w kosteczkę. Cebulkę ze szczypiorkiem posiekać i dodać do reszty składników. Wszystkie składniki wymieszać z majonezem i doprawić do smaku solą, pieprzem. Schłodzić w lodówce przynajmniej przez godzinę. Smacznego!

Podobne przepisy

Bigosik ze świeżej kapusty

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2024-01-10

Dodany przez: kiziolek20

Kategoria: Warzywa

Owocowa rozkosz

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-05-07

Dodany przez: madi356

Kategoria: Sałatki

Sałata ze śmietaną

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-02-11

Dodany przez: daktyl

Kategoria: Sałatki

Racuchy z kwaśnego mleka

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-08-22

Dodany przez: Pola

Kategoria: Sałatki

Ziemniaki pieczone w majeranku

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-03-20

Dodany przez: daba_007

Kategoria: Warzywa

Kotlety ze słodkiej kapusty

Ile porcji: 9

Czas przyrządzenia: 90 min.

Data dodania: 2022-11-03

Dodany przez: beatkaa153

Kategoria: Warzywa