Przepis na Sałatka żydowska

Dodano przez:
Ile porcji:
8
Łączny czas przyrządzania:
120 min.
Czas przygotowania:
2 g
Data dodania:
Wyświetlenia:
1271
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Sałatki, Warzywa

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Sałatka żydowska?

Ziemniaki umyć i ugotować w mundurkach, jajka ugotować na twardo. Ziemniaki i jajka obrać i pokroić w kosteczkę. Cebulkę ze szczypiorkiem posiekać i dodać do reszty składników. Wszystkie składniki wymieszać z majonezem i doprawić do smaku solą, pieprzem. Schłodzić w lodówce przynajmniej przez godzinę. Smacznego!

Podobne przepisy

Sałatka makaronowa z sosem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-05-25

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Sałatki

Śledziowa sałatka

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-05-31

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Sałatki

Brokuł i kalafior na parze

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2024-01-10

Dodany przez: robbo

Kategoria: Warzywa

Cukinie meksykańskie

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-05-10

Dodany przez: monika4

Kategoria: Warzywa

Bigos z pieczarkami

Ile porcji: 12

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2022-12-06

Dodany przez: malina

Kategoria: Grzyby

Brokuł z zasmażką

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2024-01-31

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Warzywa