Przepis na Sałatka kapuściano-fasolowa

Dodano przez:
Ile porcji:
5
Łączny czas przyrządzania:
45 min.
Czas przygotowania:
45 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
683
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Sałatki

Składniki

Jak zrobić Sałatka kapuściano-fasolowa?

Kapustę sztkujemy, gotujemy na półtwardo w niewielkiej ilości wody, osączamy, skrapiamy sokiem z cytryny, studzimy. fasolę namaczamy, gotujemy i studzimy. Jabłko i cebulę obieramy, kroimy w kostkę. Wszystkie składniki przekładamy do miseczki, skrapiamy olejem, mieszamy i doprawiamy do smaku solą, cukrem i pieprzem.

Podobne przepisy

Jesienna sałatka

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2024-01-14

Dodany przez: dorlill

Kategoria: Sałatki

Śniadaniowa sałatka

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 20 min.

Data dodania: 2022-11-30

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Sałatki

Sałatka z jogurtowo-majonezowym sosem

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-12-15

Dodany przez: ewas135

Kategoria: Sałatki

Sałatka owocowa z melonem

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-03-01

Dodany przez: Wiera

Kategoria: Sałatki

Sałatka z fetą

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-04-25

Dodany przez: nena17

Kategoria: Sałatki

Warzywna sałatka z jajkiem i kurczakiem

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 20 min.

Data dodania: 2022-12-16

Dodany przez: malina

Kategoria: Przekąski