Przepis na Sałatka do ryb i zimnego mięsa.

Dodano przez:
Ile porcji:
6
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1014
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Sałatki

Składniki

Akcesoria

  • rondel z grubym dnem
  • nóż
  • deseczka

Jak zrobić Sałatka do ryb i zimnego mięsa.?

Warzywa obrać i pokroic w kostkę wielkości groszku.Włozyć do rondla,wlać wodę i olej i dusić pod przykryciem ok.30 minut.
Gdy warzywa będą miękkie,dodać osączony groszek,sok z wyciśniętej cytryny,koncentrat i zagotować.
Sałatkę doprawić solą,pieprzem i cukrem.
Smacznego!

Podobne przepisy

Sałatka z ogórków kiszonych

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-09-12

Dodany przez: bernika

Kategoria: Sałatki

Marchewka z jabłkiem

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-07-23

Dodany przez: malinka

Kategoria: Sałatki

Kalafiorowa sałatka

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2024-01-06

Dodany przez: beatkaa153

Kategoria: Sałatki

Sałata z serem pleśniowym

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-03-18

Dodany przez: cartoon

Kategoria: Sałatki

Sałatka z żółtym serem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-07-16

Dodany przez: tulipan

Kategoria: Sałatki

Sałattka śledziowa

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-09-08

Dodany przez: emilia9n

Kategoria: Sałatki