Przepis na Sałatka do ryb i zimnego mięsa.

Dodano przez:
Ile porcji:
6
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1073
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Sałatki

Składniki

Akcesoria

  • rondel z grubym dnem
  • nóż
  • deseczka

Jak zrobić Sałatka do ryb i zimnego mięsa.?

Warzywa obrać i pokroic w kostkę wielkości groszku.Włozyć do rondla,wlać wodę i olej i dusić pod przykryciem ok.30 minut.
Gdy warzywa będą miękkie,dodać osączony groszek,sok z wyciśniętej cytryny,koncentrat i zagotować.
Sałatkę doprawić solą,pieprzem i cukrem.
Smacznego!

Podobne przepisy

Biała kapusta

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2024-02-13

Dodany przez: buba00

Kategoria: Sałatki

Sałatka z piersi kurczaka

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-07-10

Dodany przez: danusia19671

Kategoria: Sałatki

Rucola z lucerną

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 20 min.

Data dodania: 2024-03-17

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Sałatki

Mieszanka warzywna w majonezie

Ile porcji: 14

Czas przyrządzenia: 20 min.

Data dodania: 2024-03-05

Dodany przez: mati

Kategoria: Sałatki

Kalafiorowa sałatka

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2024-01-06

Dodany przez: beatkaa153

Kategoria: Sałatki

Sałata lodowa z papryką

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2024-01-31

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Sałatki