Przepis na Redaktorskie kluski

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1475
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Zimny bufet

Składniki

Jak zrobić Redaktorskie kluski?

Fasolę zalać wodą, zagotować i zostawić na dwie godziny. Następnie ugotować, odcedzić i zemleć. Cebulę obrać, pokroić na drobno i usmażyć. Połączyć z fasolą, jajkami i mąką. Doprawić do smaku. Metalową łyżką uformować kluski i kłaść je po kolei na wrzącą, osoloną wodę. Ugotować, polać skwarkami z cebulą.

Podobne przepisy

Jajka sadzone z dodatkami

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-03-22

Dodany przez: Fenek

Kategoria: Zimny bufet

Kanapka z kurczakiem na ciepło

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 10 min.

Data dodania: 2024-02-19

Dodany przez: aakuku

Kategoria: Zimny bufet

Maliny z ananasem i kiwi

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2024-01-02

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Zimny bufet

Uszka wigilijne (do barszczyku)

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-11-15

Dodany przez: lewewelina23

Kategoria: Zimny bufet

Kiełbasa Wielkanocna

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-08-05

Dodany przez: eva45

Kategoria: Zimny bufet

Pomidory w śmietanie

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-05-12

Dodany przez: madi356

Kategoria: Zimny bufet