Przepis na Portowa jajecznica

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
15 min.
Czas przygotowania:
15 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
872
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Zimny bufet

Przepis została dodana w dniu: 11.03.2010
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2567 osób!
Bon Appétit!

Składniki

Jak zrobić Portowa jajecznica?

Filety umyć i pokroić w cienkie paski. Do miseczki wlać mleko, wbić jajka, wymieszać. Dodać posiekany szczypiorek, doprawić do smaku. Na patelni roztopić masło, wlać jajka z mlekiem, dodać śledzie i smażyć mieszając od czasu do czasu.

Podobne przepisy

Twaróg z cynamonem do kanapek

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-07-18

Dodany przez: emilia9n

Kategoria: Zimny bufet

Pasta rybna z twarożku

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-07-22

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Zimny bufet

Babka tulipan

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-08-27

Dodany przez: Pola

Kategoria: Zimny bufet

Kanapka ryżowa

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2022-07-25

Dodany przez: Bulma

Kategoria: Zimny bufet

Uromaki sushi

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 70 min.

Data dodania: 2022-12-01

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Zimny bufet

Rolada z boczku

Ile porcji: 15

Czas przyrządzenia: 2880 min.

Data dodania: 2022-12-22

Dodany przez: malinka18

Kategoria: Przekąski