Przepis na Polędwica z cebulą

Dodano przez:
Ile porcji:
6
Data dodania:
Wyświetlenia:
1696
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Przepis została dodana w dniu: 20.07.2022
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2320 osób!
Bon Appétit!

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Polędwica z cebulą?

Cebulę obrać i pokroić w talarki, zeszklić na tłuszczu. Zalać octem, oprószyć solą i cukrem, odstawić na kilka godzin do lodówki. Polędwiczki umyć, osuszyć i osączyć. Warzywa obrać, umyć i pokroić w cienkie plasterki. Mięso oprószyć solą i pieprzem, poddusić wraz z warzywami na rozgrzanej na patelni oliwie. Przed podaniem polędwiczki pokroić w plastry i obsmażyć na oliwie, dodać cebulę z marynatą.

Podobne przepisy

Łopatka w sosie

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-07-28

Dodany przez: goofy9

Kategoria: Mięsne

Skrzydełka zawijane w boczku ze śliwką

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-07-10

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Mięsne

Bigos z rodzynkami

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-06-27

Dodany przez: Teresa

Kategoria: Mięsne

Marynowana golonka

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 1440 min.

Data dodania: 2011-04-27

Dodany przez: malg0kolczyk0wnia

Kategoria: Mięsne

Pieczone indycze udźce

Ile porcji: 24

Data dodania: 2022-07-22

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Mięsne

Krakersy z salami

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-06-28

Dodany przez: Gr4zyna

Kategoria: Mięsne