Przepis na Pieczarkowy farsz do sosów

Dodano przez:
Ile porcji:
1
Łączny czas przyrządzania:
15 min.
Czas przygotowania:
5 m
Czas smażenia:
10 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
889
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Jarskie

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Pieczarkowy farsz do sosów?

Pieczarki myjemy, sparzamy wrzątkiem, kroimy w kostkę. Cebulkę obieramy, kroimy w kostkę, mieszamy z pieczarkami, podsmażamy 10 minut. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Żółty ser ścieramy na dużych oczka, dodajemy do podsmażonych pieczarek z cebulką, mieszamy.

Podobne przepisy

Smażone ziemniaki

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-06-30

Dodany przez: netha

Kategoria: Jarskie

Pesto z zielonego groszku

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 25 min.

Data dodania: 2023-01-08

Dodany przez: Agatta

Kategoria: Jarskie

Rzodkiewka duszona

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-07-29

Dodany przez: eva45

Kategoria: Jarskie

Pierś z indyka grilowana

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-04-19

Dodany przez: monika4

Kategoria: Jarskie

Ziemniaki podsmażane

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-12-07

Dodany przez: malina

Kategoria: Jarskie

Zapiekanki

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-07-26

Dodany przez: mrozluk

Kategoria: Jarskie