Przepis na Pieczarkowa

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
45 min.
Czas przygotowania:
45 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1023
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Zupy

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Pieczarkowa?

Pieczarki umyć, ograć i pokroić. Wrzucić do garnka z gotującą się wodą i dodać bulion grzybowy. Gotować do momentu aż pieczarki będą miękkie. Wówczas doprawiamy do smaku. Na koniec dodajemy śmietanę. Kluski gotujemy i wrzucamy do garnka z zupą.

Podobne przepisy

Krupnik z suszonymi grzybami

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 70 min.

Data dodania: 2022-12-07

Dodany przez: malina

Kategoria: Zupy

Kapuśniak z kiszonej kapusty

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-09-20

Dodany przez: emilia9n

Kategoria: Zupy

Zupa pieczarkowa na bulionie

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-12-08

Dodany przez: goofy9

Kategoria: Zupy

Ogórkowa z wkładką

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-05-15

Dodany przez: monika4

Kategoria: Zupy

Krem brokułowo – warzywny

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-03-23

Dodany przez: ondrasz

Kategoria: Zupy

Zupa ze ślimaczkami

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2024-01-02

Dodany przez: beatkaa153

Kategoria: Zupy