Przepis na Pieczarki nadziewane

Dodano przez:
Ile porcji:
2
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
6635
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Grzyby

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Pieczarki nadziewane?

Pieczarki obierz, oddziel ogonki od kapeluszy. Ogonki drobno pokrój, przesmaż razem z cebulą pokrojoną w kostkę i czosnkiem przeciśniętym przez praskę. Dodaj szynkę pokrojoną w kostkę dopraw solą i pieprzem smaż chwilę razem. Kapelusze pieczarek napełnij farszem, posyp serem i piecz 7 minut w piekarniku.

Podobne przepisy

Bułeczki-Zapiekanki

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-08-19

Dodany przez: Pola

Kategoria: Grzyby

Pieczarkowa z jajkiem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-12-30

Dodany przez: ewas135

Kategoria: Grzyby

A’la łazanki z kapustą i pieczarkami

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-09-08

Dodany przez: Ter-esa

Kategoria: Grzyby

Farsz na krokiety grzybowy

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2024-02-12

Dodany przez: lewewelina23

Kategoria: Grzyby

Litewskie grzyby

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-01-17

Dodany przez: dywers

Kategoria: Grzyby

Pieczarki panierowane

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-03-03

Dodany przez: ondrasz

Kategoria: Grzyby