Przepis na Pasta selerowo – tuńczykowa

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1175
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Ryby

Receptura została dodana w dniu: 30.05.2010
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2756 osób!
Smacznego!

Składniki

Jak zrobić Pasta selerowo – tuńczykowa?

Tuńczyka odsączyć i połączyć z majonezem i pieprzem. Składniki ścieramy na pastę. Seler zetrzeć na tarce o cienkich małych oczkach. Następnie seler wymieszać z pastą.

Podobne przepisy

Śledź siekany

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-02-18

Dodany przez: kermit

Kategoria: Ryby

Morszczuk smażony

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-06-29

Dodany przez: netha

Kategoria: Ryby

Dorsz w jarzynach

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 70 min.

Data dodania: 2022-11-22

Dodany przez: enia

Kategoria: Ryby

Pieczona ryba

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 65 min.

Data dodania: 2022-10-22

Dodany przez: Marta1986

Kategoria: Ryby

Smażone dzwonko z łososia

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-12-22

Dodany przez: monciasz

Kategoria: Ryby

Karp smażony w mące

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-07-18

Dodany przez: gosiakaminska

Kategoria: Ryby