Przepis na Parówki panierowane z sosem wiosennym

Dodano przez:
Ile porcji:
3
Łączny czas przyrządzania:
15 min.
Czas przygotowania:
5 m
Czas gotowania:
10 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
33
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Przekąski

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Parówki panierowane z sosem wiosennym?

Każdą parówkę owinąć w plaster sera żółtego, a następnie panierować w mące, jajku, bułce tartej i jeszcze raz w jajku i bułce. Usmażyć na głębokim oleju, na złoty kolor. Podawać z sosem wiosennym.
Sos
Wszystkie zioła: koperek, natka pietruszki i szczypior posiekać, połączyć ze sobą w garnku ze śmietanką. Podgrzać doprowadzając do wrzenia w trakcie często mieszając. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Smacznego!

Podobne przepisy

Jajka z majonezem i pomidorami

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2024-01-06

Dodany przez: beatkaa153

Kategoria: Przekąski

Naleśniki dla niejadka

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-11-02

Dodany przez: beatkaa153

Kategoria: Przekąski

Kółko krzyżyk :-)

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-10-25

Dodany przez: Marta1986

Kategoria: Przekąski

Twaróg z pomidorkiem

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2024-01-18

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Przekąski

Gulasz z mięsem i grzybami

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 50 min.

Data dodania: 2022-10-09

Dodany przez: pioge7

Kategoria: Przekąski

Jajka sadzone z bazylią

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-12-05

Dodany przez: agnieszka13

Kategoria: Przekąski